Yeni Başlayanlar İçin İngilizce

Yeni başlayanlar için ingilizce kursumuzda en temel konulardan başlayarak İngilizceye sağlam bir temel atacaksınız hem de daha ileri seviye derslerle rahatça devam edebilecek bilgiye sahip olmanız için gereken bütün çalışmaları yapacaksınız.

Öğrenecekleriniz:


Yeni başlayanlar için ingilizce kursumuzda en temel konulardan başlayarak, daha ileri seviye derslerle rahatça devam edebilecek bilgiye sahip olmanız için gereken bütün çalışmaları yapacaksınız.

Sizin için özel hazırlanmış Okuma, Yazma, Dinleme ve Konuşma becerilerinizi geliştirecek derslerimizde hem İngiliz konuşmacıları dinleyecek hem de bütün dünyada en aktif kullanılan ve verimli olduğu ispat edilmiş yöntemlerle kelime ve gramer bilginizi Beginner seviyesi için en üst düzeye çıkaracaksınız.

Günlük hayatta en çok ihtiyacınız olan kelime hazinenizi arttırmanın yollarıyla ilgili taktikleri ve sizi çekinmeden bu dili kullanmaya, yani İngilizce konuşmaya teşvik edecek püf noktalarını öğreneceksiniz. Bu kursumuzu bitirince tamamen kendi başınıza İngilizce öğrenmeye devam edebileceksiniz. Çünkü derslerimizde İngilizce kelimelerin okunuşunu IPA – Uluslararası Fonetik Alfabe’ye göre öğreneceksiniz.

Beginner seviyesine dahil olan bütün konuları detaylıca öğreneceğiniz, sonra ise hem yazılı hem sesli alıştırmalarla pekiştireceğiniz Yeni Başlayanlar İçin İngilizce kursumuza başlamak için İngilizce bilmenize asla gerek yok. Çünkü sağlam bir temel oturtmak için her şeye Sıfırdan başlayacağız.
Yeni başlayanlar için İngilizce kursu, toplamda 30 videodan oluşmaktadır ve 8 parça halinde sunulmuştur.

Derslerimiz canlı değildir, kendi istediğiniz vakitte çalışabiliyorsunuz. Hızlı ilerlemek isterseniz, her gün çalışabilirsiniz, veya kendinize uygun günlerde, haftada en az 1 parçayı bitirecek şekilde çalışabilirsiniz.

Konularla ilgili worksheetlerimiz pdf olarak eklenmiştir. Bir sonraki derse başlamadan, bitirmiş olduğunuz dersin alıştırmasını tamamlamış olmanız lazım. Önemli Not: Derslerimize başlamadan önce PDFlerin çıktısını alarak, masanızda hazır bulundurmanız lazım. Çünkü ders esnasında beraber yapacağımız alıştırmalar olacaktır.
Bu kursu başarıyla tamamlayınca, başlangıç seviyeyi tamamen bitirmiş, bir üst seviyeye geçiş yapmış olacaksınız.

İngilizce bütün becerilerinize hitap eden derslerimizin seslendirmesi ana dili İngilizce olan profesyonel konuşmacılar ve Bayan English tarafından yapılmıştır.

Kursumuzdaki bütün eğitim Bayan English’in bizzat kendisi tarafından verilmektedir.
En önemlisi ise, sizin için en rahat mekanda, öğrenememe korkusundan uzak bir şekilde ve üzerinizde bir öğretmen baskısını hissetmeden, kendi seçtiğiniz saatlerde ders alacaksınız.

Kursumuzu başarıyla bitirince İngilizce kelimeleri rahatça doğru telaffuz edebilecek, başlangıç seviyeye uyarlanmış kitapları okuyabileceksiniz.


Erişim süresi - 6 ay. (Kursu satın aldıktan sonra 6 ay boyunca kursa ulaşabileceksiniz)

Kursu tamamladığınızda Bitirme Sertifikası verilecektir.


Hakkımda


Bayan English, English Language Teaching and Philology bölümünden mezun olduğundan beri çeşitli Kolejlerde, Dil Okullarında ve Özel Kurumlarda farklı yaş gruplarıyla uzun süren çalışmaları sonucu elde ettiği tecrübeye ve bilgiye dayanarak farklı ülkelerdeki öğrencilerin İngilizce eğitimine katkıda bulunmuştur ve bulunmaktadır.

Bayan English, 5 dili akıcı konuşabilmektedir ve derslerinde dil biliminin sağladığı kolaylıklardan faydalanarak İngilizceyi en basit ve anlaşılabilir şekilde ama doğru telaffuz dahil, bütün detaylarıyla öğrencilere aktarmaktadır.

Kurslarında bütün sesli ve yazılı alıştırmalar dahil tüm konuların içerikleri, öğrenciye sunum stratejisi ve eğitim metotları Bayan English ve profesyonel ekibi tarafından hazırlanmıştır.


Yorumlar

Öğrenci yorumları ve geri bildirimleri

Eğitim Bedeli